ganda ayun

Pondok Description:

Frame Profiles 1. 6063-T5 thermal break aluminum extrusion, thickness 2.0mm for doors and 1.4mm for windows2. 6063-T5 non-thermal break aluminum extrusion, thickness 2.0mm for doors and 1.4mm for windows3.Aluminum clad wood Glazing 1. Double glass:5+12A+5;5+12A+5;6+12A+6;5+19A+5. Tint, argon gas, Low-E and built-in blinds are available2. Single glass: 4;5;6;8;123. Laminated glass: 3+0.38pvb+3;5+0.76pvb+5  Hardware 1.German brand: SIEGENIA, G-U, ROTO2.Australian brand: DORIC3.Chin...


  • FOB Harga: US $ 50 - 150 per Square Méter
  • Min.Order kuantitas: 5 Square Méter
  • Suplai Kamampuhan: 5000 Square Méter per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P
  • jéntré produk

    Tags produk

    Propil pigura

    1. 6063-T5 termal putus aluminium Tonjolan, ketebalan 2.0mm pikeun lawang na 1.4mm pikeun jandéla 2. 6063-T5 non-termal putus aluminium Tonjolan, ketebalan 2.0mm pikeun lawang na 1.4mm pikeun jandéla 3.Aluminum kai clad

    Glazing

    1. kaca Double: 5 + 12a + 5; 5 + 12a + 5; 6 + 12a + 6; 5 + 19A + 5. Tint, gas argon, Low-E jeung diwangun-di blinds nu sadia 2. kaca Tunggal: 4; 5; 6; 8; 12 3. Laminated kaca: 3 + 0.38pvb + 3; 5 + 0.76pvb + 5 

    hardware

    Brand 1.German: SIEGENIA, gu, ROTO 2.Australian brand: DORIC 3.Chinese brand: KINLONG, HOPO

    ngapung layar

    Layar kaamanan baja 1.Stainless 2.Retractable layar pleated layar 3.Normal orat

    Tamansari finish

    1.Powder palapis 2.Anodized 3.Electrophoresis 4.Wood sisikianpalapis karbon 5.Fluorine

    bahan instalasi

    sudut aluminium, kayu mangka, sub Sills & sub huluna nu sadia
    certifications AS2047, AS / NZS2208, AS1288, ISO9001, TUV, SGS

    1)  nanganan

    Artistik  & humanized desain

    Jerman luhur brand cecekelan, penampilan palapis alus jeung leungeun rarasaan nyaman.

    2)  gesekan cicing

    Rupa  durability kalawan kualitas premium

    Ngarojong beurat tugas jandela sash kalawan durability tinggi na hirup layanan panjang

    3)  Double Kaca

    panon caang ngakses luar dunya

    AS / NZS 2208 standar ganda kaca toughened, tanaga-efisien sarta transmittance tinggi

    4)  C orner J oint

    Fokus dina detil, teu cai atawa hawa leakage

    AS kaca brand sealant tur napel assembly brand Jerman ngahontal prestasi alus teuing di kakohésifan, durability, panas & lalawanan tiis jeung cuaca-buktina

    01 02 03 04 05 06

    20170619171933

    20170619164141

    20170619171916

    20170619164229

    20170619164242

    20170619164321

    20170619164331 pengiriman barang packing

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !