Taros Kami

Shanghai Renshi Lawang & Windows Co., Ltd

alamat

No.135 Yanda Jalan, Huinan Bandar,

Pudong Kecamatan Anyar, Shanghai, Cina

Surélék

telepon

Telepon: + 86-021-20791008

Fax: + 86-021-20791009

WhatsApp: + 86-18801866308

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

WhatsApp Online Chat !