kamampuan parusahaan

Trade & Pasar

20170524150045

Pasar utama

  Total Pajeg (%)
Oséania 70,00%
Éropa kulon 15.00%
Amérika Kalér 15.00%
  Total Pajeg Taunan: AS $ 5 Million - AS $ 10 Million
  Ékspor Perséntase: 81% - 90%

Sarat bisnis

  Ditarima Pangiriman Sarat: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU
  Mata Artos pamayaran ditarima: USD, eur, CNY
  Ditarima Tipe pamayaran: T / T, L / C, Western Union
  Port pangcaketna: Shanghai Port

Kamampuhan dagang

  No karyawan di Dinas Trade: 6-10 Jalma
  Rata Time Diterangkeun: 25 Day (s)
  Ékspor Mode: Ngagunakeun agén
Gaduh sorangan Ékspor Lisensi
Jumlah ékspor Lisensi: 01782254
ékspor Ngaran Company: Shanghai Renshi Lawang & Windows Co., Ltd
Poto Lisensi:
HTB1D9qhLXXXXXb9XXXXq6xXFXXXV

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

WhatsApp Online Chat !