Performance bisnis

Laju respon (panungtungan 30 poé)

100% tina pembeli nu ngahubungi supplier ieu ditampi respon dina 72 jam.
(Catetan: Ngawengku réspon dikirim dina Alibaba Trade Center na TradeManager)

Rata Time Tanggapan (7 poé)

waktos respon rata supplier ngeunaan inquiries narima téh dina 12 jam.

Petik Performance (panungtungan 30 poé)

Supplier nu geus dikirim 25tanda petik mun pembeli di 30 poé panungtung.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

WhatsApp Online Chat !