Profil Perusahaan

HTB1clQDOXXXXXcFaXXXq6xXFXXXd HTB1pZgYOXXXXXXWXFXXq6xXFXXXq HTB1sQ0cOpXXXXalaXXXq6xXFXXXE

Jenis Usaha:  Produsén, Trading Company
lokasi: Shanghai, Cina (Daratan)
Produk utama: Lawang aluminium, Jandela aluminium, kere Jandela, Top-eung Jandela, SlidingWindow
Total karyawan: 51 - 100 Jalma
Total Pajeg Taunan: AS $ 5 Million - AS $ 10 Million
Taun Didirikeun: 2010
Luhur 3 Pasar: Oséania 70,00% Éropa Kulon 15.00% Amérika Kalér 15.00%
certifications: ISO9001
Certifications produk: Test Laporan, TUV, SGS

Shanghai Renshi Lawang & Windows Co., Ltd, ayana di Shanghai, mangrupakeun produsén profésional ti lawang jeung jandéla anu geus manufaktur sarta nalungtik dina widang ieu leuwih 10 taun. produk utama urang téh panto aluminium sarta jandéla, panto UPVC na jandéla, louvers aluminium, lawang cinyusu, balustrade jeung saterusna. pasar utama urang téh Australia, AS sarta Éropa. Kami geus disatujuan ku Sai Global sarta diliwatan sertifikasi AS2047. Leuwih ti éta, urang gé boga showroom langsung di Sydney nawarkeun sateuacan na sanggeus layanan jualan. Urang ngagunakeun bahan kualitas, misalna, profil aluminium Fenglu jeung asesoris hardware Doric sampurna produk urang. Kalawan sababaraha taun 'pabrik jeung exporting pangalaman jeung kontrol kualitas handapeun standar ketat, kualitas luhur, harga kalapa jeung layanan considerate anu dijamin. Éta naha klien kami cooperate kalawan kami terus.

Urang tulus ngabagéakeun konsumén poténsial jeung arus ngahubungan kami pikeun bisnis hareup dumasar kana hubungan jeung kauntungan silih!

Trade & Pasar
Pasar utama Total Pajeg (%)
Oséania 70,00%
Éropa kulon 15.00%
Amérika Kalér 15.00%
Ékspor Perséntase: 81% - 90%
Ékspor Mode: Ngagunakeun agén
  Gaduh sorangan Ékspor Lisensi
No karyawan di Dinas Trade: 6-10 Jalma

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

WhatsApp Online Chat !