• 1
  • 2-1
  • 3

Naon Urang Naha?

Shanghai Renshi Lawang & Windows Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional sarta éksportir tina jandéla jeung panto anu geus nalungtik dina widang ieu leuwih 15 taun. garis produk urang anu lega disebarkeun dina jandela aluminium sarta panto, aluminium louver, kaca balustrade sarta kolam renang pager, jsb pasar utama urang téh Australia, Selandia Anyar, Amérika jeung nagara Éropa.

Ku pangalaman euyeub di pabrik jeung exporting, urang bisa nyadiakeun rencana design meujeuhna pikeun sakabéh jenis imah padumukan jeung wangunan komérsial. Sagedengeun ti eta, di handapeun standar ketat, kualitas sarta jasa kami anu dijamin. Kusabab kitu urang geus meunang reputasi nguntungkeun sarta klien global.

Urang tulus ngabagéakeun konsumén poténsial jeung arus ngahubungan kami pikeun bisnis hareup dumasar kana kauntungan silih!

 

rupa-rupa pilihan

Pilih gaya idéal pikeun hiasan pangalusna imah anjeun.

kontak

  • No.135 Yanda Jalan, Huinan Bandar, Pudong Anyar District, Shanghai, Cina
  • info@shrenshi.com

News parusahaan

Load goods into one 40HC

On 9th January,2018, the goods of our customer in Adelaide were loaded into one 40 High Cube, which includes our 86 series aluminum sliding doors&windows, awning windows. By rich experience and QC of strict standa...
01/10/18

Design case

Project add.:8291 Regency Street La Palma,CA, U.S.A.
01/02/18

Merry Christmas and Happy New Year 2018 !

May your New Year be filled with special moment, warmth, peace and happiness,  and wishing you all the joys of Christmas and a year of happiness. We, Shanghai Renshi doors&windows,  offer our best service and most...
12/25/17

CUSTOMER FROM New Zealand VISITED Shangha...

The customer Mr. Ben came to visit our company on December 15, 2017, the foreign trade dept. received him and took him to visit our factory. Our product quality and customer service were highly evaluated by this custo...
12/18/17

Sharing and Summary Meeting

Our company holds the meeting with the topic of “Sharing and Summary” once a week. Our boss, technician& engineer, sales manager attend this meeting. During this meeting, we summary and sharing all the problems an...
12/05/17
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car