• 1
  • 2-1
  • 3

Naon Urang Naha?

Shanghai Renshi Lawang & Windows Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional sarta éksportir tina jandéla jeung panto anu geus nalungtik dina widang ieu leuwih 15 taun. garis produk urang anu lega disebarkeun dina jandela aluminium sarta panto, aluminium louver, kaca balustrade sarta kolam renang pager, jsb pasar utama urang téh Australia, Selandia Anyar, Amérika jeung nagara Éropa.

Ku pangalaman euyeub di pabrik jeung exporting, urang bisa nyadiakeun rencana design meujeuhna pikeun sakabéh jenis imah padumukan jeung wangunan komérsial. Sagedengeun ti eta, di handapeun standar ketat, kualitas sarta jasa kami anu dijamin. Kusabab kitu urang geus meunang reputasi nguntungkeun sarta klien global.

Urang tulus ngabagéakeun konsumén poténsial jeung arus ngahubungan kami pikeun bisnis hareup dumasar kana kauntungan silih!

 

rupa-rupa pilihan

Pilih gaya idéal pikeun hiasan pangalusna imah anjeun.

kontak

  • No.135 Yanda Jalan, Huinan Bandar, Pudong Anyar District, Shanghai, Cina
  • info@shrenshi.com

News parusahaan

CUSTOMER FROM AUSTRALIA VISITED Shanghai ...

  The customer Mr. Parwez came to visit our company on April 13, 2018. Our international sales person received him and took him to visit our factory. He had many interested in our 100 series products with AS 2047 s...
04/16/18

LOAD GOODS INTO ONE 20GP

On 15th March, the goods of our customer in Melbourne were loaded into one 20GP, which includes aluminum doors&windows. With many years’ experience of manufacture and exporting, we can provide feasible design plan...
03/16/18

the ALIBABA Centurion War

We, Shanghai Renshi doors&windows attended  the ALIBABA activity called the Centurion War. It began from  5th March to .20th April . Our sales target is: $190,000.00. We pledge our lives to achieve the goal. Turin...
03/05/18

Holiday notice for the Spring Festival of...

To celebrate the Spring Festival of 2017, our company will close from 10th -22th, open on 23th February (Friday). The general manager Mr. James Huang of Renshi windows&doors wish everyone Happy New Year 2018.  May...
02/09/18

Delivery goods to Melbourne Australia

On 27th January, 2018,  the goods of our customer in Melbourne were loaded into one 40 High Cube, which includes aluminum folding doors&windows, skylights and balustrades. This project is very demanding and tight ...
01/29/18
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car