Performance biznesit

Përgjigja Vlerësoni (e fundit 30 ditë)

100% e blerësve të cilët kontaktuar furnizuesit ka marrë një përgjigje brenda 72 orëve.
(Shënim: Përfshin përgjigjet dërguar në Qendrën Tregtare Alibaba dhe TradeManager)

Response Koha mesatare (7 ditë)

Koha mesatare e furnizuesit përgjigja e pyetjeve të marra është brenda 12 orëve.

Citat Performance (e fundit 30 ditë)

Furnizuesi kanë dërguar 25kuotat për blerësit në 30 ditët e fundit.

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Key

WhatsApp Online Chat !