бизнис на ефикасноста

Одговор курс (последните 30 дена)

100% од купувачите, кои контактирале ова добавувачот доби одговор во рок од 72 часа.
(Забелешка: Вклучува одговори испратени во трговски центар Alibaba и TradeManager)

Просечното време на одговор (7 дена)

Просечното време на добавувачот одговор на примени барања е во рок од 12 часа.

Цитати за изведба (последните 30 дена)

Снабдувачот испратија 25цитати на купувачите во последните 30 дена.

Прашање Сега
  • * CAPTCHA: Ве молиме изберете автомобили

WhatsApp Online Chat !