Window sliding

Short Description:

Frame Profiles 1. 6063-T5 thermal break aluminum extrusion, thickness 2.0mm for doors and 1.4mm for windows2. 6063-T5 non-thermal break aluminum extrusion, thickness 2.0mm for doors and 1.4mm for windows3.Aluminum clad wood Glazing 1. Double glass:5+12A+5;5+12A+5;6+12A+6;5+19A+5. Tint, argon gas, Low-E and built-in blinds are available2. Single glass: 4;5;6;8;123. Laminated glass: 3+0.38pvb+3;5+0.76pvb+5  Hardware 1.German brand: SIEGENIA, G-U, ROTO2.Australian brand: DORIC3.Chin...


  • Potongan: US $ 50 - 150 saben Square Meter
  • Min.Order Quantity: 5 Square Meter
  • Sumber Kabisan: 5000 Square Meter saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P
  • Detail produk

    Tags Product

    Profil frame

    1. 6063-T5 termal break aluminium extrusion, kekandelan 2.0mm kanggo lawang lan 1.4mm kanggo windows 2. 6063-T5 non-termal break aluminium extrusion, kekandelan 2.0mm kanggo lawang lan 1.4mm kanggo windows 3.Aluminum kayu klambi

    glazing

    1. kaca Double: 5 + 12A + 5; 5 + 12A + 5, 6 + 12A + 6; 5 + 19A + 5. Kelir, gas argon, Low-E lan dibangun ing wuto kasedhiya 2. kaca Single: 4; 5, 6, 8, 12 3. laminasi kaca: 3 + 0.38pvb + 3; 5 + 0.76pvb + 5 

    hardware

    Account 1.German: SIEGENIA, GU, ROTO 2.Australian account: DORIC 3.Chinese account: KINLONG, Langsung menyang

    fly layar

    Layar keamanan baja 1.Stainless 2.Retractable layar pleated layar 3.Normal fiberglass

    lumahing Rampung

    1.Powder nutupi 2.Anodized 3.Electrophoresis 4.Wood gandumnutupi karbon 5.Fluorine

    bahan instalasi

    ngarepke aluminium, kayu marang, sub sills & sub kepala kasedhiya
    sertifikasi AS2047, AS / NZS2208, AS1288, ISO9001, TUV, SGS

    Window slidingKunci

    Katon kepileh &  desain safety

    Ing siji-driji desain tutul ngusapake mekanisme jendhela kunci, gampang operate lan njamin keamanan

    1)  Sliding Track

    mbukak High prewangan & Lancar Sliding

    Ndhukung tugas abot jendhela sabuk nalika ngusapake lancar, desain bolongan nangis tansah rainwater mati

    2)  Pad Keamanan

    desain khusus kanggo keamanan

    A part cilik nanging penting kanggo mesthekake sabuk ora bisa dibusak lan tumindak minangka tedheng nalika windows ngusapake

    3)  Tamu kaca

    mata padhang ngakses njaba donya

    AS / NZS 2208 standar pindho kaca toughened, energi-efisiensin lan transmittance dhuwur

    4)  C orner J oint

    Ngarahke ing rincian, ora ana banyu utawa udhara bocor

    USA kaca account sealant lan adhesive Déwan account Jerman entuk kinerja banget ing cohesiveness, kekiatan, panas & resistance kadhemen lan ramalan-bukti

    01 02 03 04 05 06

    20170619171933

    20170619164141

    20170619171916

    20170619164229

    20170619164242

    20170619164321

    20170619164331 kapal packing

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !