Performance Bisnis

Rate Response (suwene 30 dina)

100% saka para panuku sing hubungi supplier iki nampa respon ing 72 jam.
(Note: Kalebu respon dikirim ing Alibaba Trade Center lan TradeManager)

Rata-rata Wektu Response (7 days)

nanggepi wektu saben Supplier kang pertanyaan sing ditampa ing 12 jam.

Petik Performance (suwene 30 dina)

Supplier wis dikirim 25kuotasi kanggo para panuku ing 30 dina pungkasan.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Piala

WhatsApp Online Chat !