Gambar Company

HTB1clQDOXXXXXcFaXXXq6xXFXXXd HTB1pZgYOXXXXXXWXFXXq6xXFXXXq HTB1sQ0cOpXXXXalaXXXq6xXFXXXE

Koleksi Business:  Produsen
Lokasi: Shanghai, China (Mainland)
Products utama: Pintu Aluminium, Window Aluminium, kere Window, Top-hung Window, SlidingWindow
Total Karyawan: 51 - 100 Wong
Total Revenue Annual: US $ 5 Million - US $ 10 Yuta
Taun Madeg: 2010
Top 3 Pasar: Oceania 70,00% Eropah 15.00% Amerika Utara 15.00%
sertifikasi: ISO9001
Sertifikasi Product: Test Report, TUV, SGS

Shanghai Renshi Doors & Windows Co., Ltd, dumunung ing Shanghai, iku sawijining perusahaan profesional saka lawang lan jendhela sing wis Manufaktur lan nggoleki ing lapangan iki kanggo liwat 10 taun. produk utama kita lawang aluminium lan windows, lawang UPVC lan windows, louvers aluminium, lawang spring, balustrade lan sanesipun. pasar utama kita Australia, USA lan Eropah. We wis disetujoni dening SAI Global lan liwati sertifikat AS2047. Menapa malih, kita bakal duwe showroom langsung ing Sydney kanggo kurban sadurunge lan sawise dodolan layanan. Nggunakake bahan kualitas, kanggo Kayata, profil aluminium Fenglu lan aksesoris hardware Doric nyampurnakaké produk kita. Kanthi akeh taun 'Pabrik lan ngekspor pengalaman lan kontrol kualitas ing standar ketat, kualitas, competitive price lan layanan nimbang dijamin. Pramila kita klien kerjo bareng karo kita ajeg.

We Sincerely welcome pelanggan potensial lan saiki kanggo hubungi kita kanggo bisnis mangsa adhedhasar hubungan lan keuntungan Teknologi!

Trade & Market
Pasar utama Total Revenue (%)
Oceania 70,00%
Eropah kulon 15.00%
Amerika Utara 15.00%
Kaca persentasi: 81% - 90%
Kaca Mode: Nggunakake agen
  Duwe dhéwé Ekspor Commons
Cacahing Karyawan ing Departemen Perdagangan: 6-10 Wong

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Car

WhatsApp Online Chat !